Ydelser

YDELSER

DIKKO GIVER DIG EN HJÆLPENDE HÅND OG ET OBJEKTIVT INDBLIK I DIN FORRETNING
Jeg har en ambition om at bidrage til, at så mange nystartede såvel som etablerede virksomheder som muligt skal lykkedes. Jeg tror på at alle gennemtænkte og veludførte idéer kan blive til virkelighed - også din idé. Det kræver bare at der lægges en masse kræfter i arbejdet med idéen og at du har de rette mennesker omkring dig til at støtte dig i processen.DIKKOs ydelser er for dig som allerede har startet en virksomhed og nu har brug for hjælp for at tage det næste skridt, og for dig som har en veletableret virksomhed, men oplever et behov for at gennemgå din organisation ledelsesmæssigt.Ønsker du at blive klogere på præcis, hvad det er du har brug for hjælp til, så benyt oversigten herunder, klik, og læs nærmere omkring de forskellige ydelser.


"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them."


- Albert Einstein

WHAT TO CHOOSE: IN HOUSE VS. FREELANCE KONSULENTHJÆLP
Det kan være lidt af en udfordring at beslutte sig for, om man skal ansætte eller hyre midlertidig hjælp i form af en freelance konsulent. For større virksomheder giver det ofte rigtig god mening at ansætte folk til at løse bestemte opgaver, hvad end det drejer sig om HR, markedsføring eller regnskab osv.. For små og mellemstore virksomheder er det dog en lidt anden sag. Ofte vil det vise sig mere økonomisk at hyre en på timebasis til at hjælpe med dine opgaver.Jeg har herunder lavet en oversigt med nogle af fordelene og ulemperne ved begge, så du bedre kan træffe en beslutning om freelance konsulenthjælp er noget for dig.


IN HOUSEFordele

 • Bedre indsigt i forretningen
 • Øget tilgængelighed
 • Øget sikkerhed


Ulemper

 • Dyrt
 • Større krav til mængde af arbejdsopgaver
 • Omfattende rekrutteringsproces

FREELANCE KONSULENT


 

Fordele

 • Øget fleksibilitet
 • Færre udgifter
 • Objektivt indblik i forretningen
 • Simpel rekrutteringsproces

 

Ulemper

 • Øget koordineringsarbejde
 • Let usikkerhed ift. fremadrettet samarbejde
 • Dyrt ved stor arbejdsbyrde

DIKKO HJÆLPER DIG MED UDGANGSPUNKT I DIN VIRKSOMHEDS KULTUR OG VISION
For at jeg kan tilbyde dig den helt rette rådgivning og hjælp har jeg brug for at lære dig og din virksomhed bedre at kende. Det gør jeg ved så vidt muligt at blive en del af din virksomhed - helst ved at arbejde side om side med dig for på den måde at få et bedre indblik i, hvordan du normalt arbejder. Alt imens vil jeg arbejde med din problemstilling og give dig objektiv feedback på din virksomhed. Dette med henblik på at skabe vækst i din forretning, effektivisere din arbejdsgang og skaffe flere relevante og lukrative kunder.Uanset om du ønsker mig fysisk hos dig eller fjernhjælp sætter jeg en ære i så vidt muligt at blive en del af din virksomhed, så det vil være ligesom at have din egen medarbejder, men med alle fordelene fra freelance konsulenthjælp. Jeg er utrolig fleksibel ift. arbejdstider, lokation, arbejdsopgaver og længde af kontrakt, hvilket betyder, at jeg så vidt muligt vil sørge for imødekomme dine ønsker og behov.Du kan læSe nærmere om de forskellige ydelser jeg tilbyder ved benytte dig af nedenstående oversigt


at klikke på ovenstående links, og dermed blive klogere på min tilgang til disse områder, samt læse, hvordan det kan skabe værdi for dig.


LEDELSE

KOMMUNIKATION

FORRETNINGSUDVIKLING

IF IN DOUBT: BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE MED MIG


 

 

Jeg ønsker tillid mellem mine kunder og jeg - og netop derfor tilbyder jeg at mødes med dig til et uforpligtende møde, så du kan blive helt sikker på, at det er rette valg for dig. For selvom min hjælp er billigere end at hyre en medarbejder, så koster det jo stadig penge og er dermed noget, der skal gennemtænkes.


DIKKO

Storegade, Bjerringbro

 

Telefonnummer: +45 29 71 13 07

E-mail: dikko@dikko.dk