Priser

PRISER

DIKKO TILBYDER DIG EN LØSNING LIGE EFTER DIT BEHOV


 

 

Nedenfor vil du kunne se tre forskellige typer af aftaler, som du kan indgå med mig. Fælles for dem alle er, at du ikke behøver binde dig til mig i længere tid, men kan beholde et højt niveau af fleksibilitet, hvilket er utrolig vigtigt for iværksættere og SMVer (små og mellemstore virksomheder). Fleksibilitet - både ift. arbejdstid, sted og opgaver - er højt prioriteret hos mig og derfor noget du ikke skal være nervøs for at bringe op. Aftale 2 og 3 inkluderer op til to visits om ugen hos din virksomhed, så jeg vil kunne arbejde side om side med dig for på den måde at blive klogere på din forretning. Bemærk at jeg ikke behøver et kontor eller noget - blot et sted hvor jeg kan sidde med min computer.


 

Priserne er udregnet således, at det skal være billigere at få mere hjælp frem for den fuldstændig uforpligtende løsning.


 

Du finder herunder en oversigt over de forskellige løsninger, så du kan gøre dig nogle overvejelser om dit behov inden vi mødes og indgår en aftale.


AFTALE 2

FOR DIG, SOM HAR ET BEGRÆNSET BEHOV


Denne aftale er gældende ved køb af 8-15 timers konsulenthjælp om ugen og inkluderer ét visit hos din virksomhed og/eller fjernarbejde.

Aftalen lader mig lære din virksomhed bedre at kende, mens prisen bliver holdt nede.

Bindingsperiode:

1 mdr.

AFTALE 3

FOR DIG, SOM ØNSKER ET TÆTTERE SAMARBEJDE

 

Denne aftale gælder ved køb af 16+ timers konsulenthjælp om ugen og inkluderer to visit hos din virksomhed og/eller fjernarbejde. Aftalen skaber bedre tilknytning mellem os og lader mig arbejde mere dybdegående med din problemstilling.

Bindingsperiode:

1 mdr.

AFTALE 1

FOR DIG, SOM ØNSKER HJÆLP AD HOC

 

Denne aftale er for dig, der har brug for hjælp løbende uden ønske om en bindende aftale, eller dig, som behøver under 8 timers hjælp om ugen.

Aftalen lader mig arbejde på din problemstilling efter behov og giver dig fleksibiltet.

Bindingsperiode:

Ingen

SÅDAN FUNGERER AFTALERNE


 

 

Jeg har udarbejdet disse 3 pakkeløsninger for at gøre det så nemt for dig som muligt. Mit fokus er at skabe høj fleksibilitet og holde prisen nede på et niveau, som du har råd til. Jeg har en ambition om at arbejde hos og for dig på den måde, som passer dig bedst muligt hvad end det drejer sig om arbejdstid, arbejdssted eller arbejdsopgaver.Aftalerne har til hensigt at dække 3 forskellige behov for samarbejde med den størst mulige mængderabat, hvis du køber fra 16+ timers konsulenthjælp om ugen og binder dig i 1 måned til dette ugentlige antal arbejdstimer. Bindingsperioden på 1 måned har til formål at sikre, at aftalen som danner grundlag for den lavere timepris bliver overholdt. Overholdes den forudgående aftale ikke, vil timeprisen automatisk stige til henholdsvis 650 eller 800 kr./t. afhængigt af det endelige antal af arbejdstimer. Alt dette vil du kunne se på fakturaen, som du vil modtage i slutningen af måneden.Kontakt mig for et uforpligtende møde, hvor vi tale om arbejdsopgaver og antal arbejdstimer, du forestiller dig du har brug for. Ved indgåelse af samarbejdsaftale vil jeg udarbejde en freelancekontrakt med din virksomhed, hvor det forventede antal timer skal være nedskrevet. Bemærk, at aftalen kan ændres på et senere tidspunkt, hvis behovet opstår, hvorefter prisen vil blive justeret ved betaling. Du vil ultimo hver måned modtage en faktura til betaling for det arbejde jeg har udført i løbet af den gældende måned.For yderligere informationer vedrørende de forskellige typer af aftaler bedes du kontakte mig på tlf.: +45 29 71 13 07 eller skrive til mig på dikko@dikko.dk.

DIKKO

Storegade, Bjerringbro

 

Telefonnummer: +45 29 71 13 07

E-mail: dikko@dikko.dk