DIKKO

OM DIKKO

DIKKO er et lille enkeltmandsvirksomhed etableret i 2018 af Didde-Sofie Dalsgaard, som yder freelance konsulenthjælp til små og mellemstore virksomheder i hele landet, men primært Midtjylland. Jeg kan hjælpe dig og din virksomhed med områder som ledelse, kommunikation og forretningsudvikling, og jeg sætter en ære i at være præcis det, som du har brug for uanset om det, du har brug for er et lille skub eller en højre hånd. Jeg er til for dig.

 

Jeg hjælper dig på dine præmisser, ud fra et problem som du selv har defineret og giver dig et objektivt indblik i din forretning og hvordan du kan vækste. Kan det lade sig gøre, så ønsker jeg at blive en ligeså naturlig del af din forretning som dine eksisterende medarbejdere, og være fysisk hos dig. Det vigtigste er, at jeg kan hjælpe dig med de områder, som du ikke selv vil/kan arbejde med, så du har mere tid til at arbejde med lige præcis det, som du kan.

 

DIKKO står for troværdig, ærlig og passioneret konsulenthjælp. Jeg siger tingene som de er, udfordrer status quo og knokler på for at skabe gode resultater, så du kan vækste.

LIDT OM KVINDEN BAG DIKKO: MØD DIDDE-SOFIE DALSGAARD


Jeg har startet DIKKO, fordi jeg altid har drømt om at være konsulent og hjælpe virksomheder og ledere væk fra de traditionelle ledelsesstile, og i stedet guide dem i en retning, som skaber sundere vækst baseret på god ledelse og en mere hensigtsmæssig håndtering af medarbejdere. Jeg har altid haft en klar vision for, hvordan et langsigtet fokus på især det interne miljø i virksomheder samt det eksterne brand kan skabe en langt mere lukrativ udvikling og gevinst sammenlignet med gevinsten ved et kortsigtet fokus, som fx nedskæringer og fyringer. Det bedste vil naturligvis være et kombineret fokus på at profitere fra lavthængende frugter og investere i medarbejdere og ledere, så både nutiden og fremtiden er sikret så godt som muligt.

 

Min største passion har dog at gøre med tiltrækning og fastholdelse af kvalificeret udenlandsk arbejdskraft. Det er først og fremmest et område, som der er alt for lidt opmærksomhed omkring og så er der et stort behov for denne type medarbejdere i flere brancher - og behovet vil kun blive større. Det er samtidig et område, som udfordrer mig på den mest fantastiske måde, da hver arbejdsplads er forskellig, hvilket stiller særligt høje krav til min håndtering af problematikken.

 

Jeg har en cand.mag. i International Virksomhedskommunikation, engelsk, hvor jeg har specialiseret mig i Organisatiion og ledelse med særligt fokus på mangfoldigheds- og talentledelse. I forbindelse med mit studie har jeg hvert semester (hvert halvår) samarbejdet med forskellige typer af virksomheder omkring diverse problematikker. Under min kandidatafhandling arbejdede jeg fx sammen med to jyske fiskerivirksomheder omkring hvorledes deres virksomhedskultur og ledelse påvirkede deres håndtering af udenlandske medarbejdere.

 

Udover at have drevet egen virksomhed siden 2015, så har de sidste 11 år arbejdet med kundehåndtering, kommunikation, ledelse, HR og frivilligt arbejde, hvilket har været inden for det private, det offentlige og NGOer. Min brede erfaring har givet mig særlige kompetencer til at kunne arbejde med mange typer af virksomheder i forskellige brancher, samt til hurtig tilegnelse af ny viden omkring forskellige typer af virksomheder og brancher.

DIKKO

Storegade, Bjerringbro

 

Telefonnummer: +45 29 71 13 07

E-mail: dikko@dikko.dk